Vergaderen2020-04-09T09:57:09+01:00

Vergaderen op een inspirerende plek

Vergaderingen, workshops, alles kan!

Op zoek naar een fijne en goed bereikbare vergaderlocatie in Zwolle? Kijk dan niet verder en reserveer onze vergaderruimte!

Het is heel simpel: maak een afspraak via het formulier hiernaast voor de dag, of het dagdeel waarop je gebruik zou willen maken van de ruimte. Verder hoeft u zich nergens zorgen over te maken, wij regelen de rest.

Wanneer je onze vergaderruimte reserveert, heb je de gehele ruimte uiteraard voor jezelf. Onze vergaderruimte wordt in een standaardopstelling opgeleverd, maar wees zo vrij om de tafel en stoelen te verplaatsen, zodat u de ruimte kan gebruiken zoals u wilt. We vragen u alleen eventjes of na afloop alles weer op de oorspronkelijke plek wordt teruggezet.

All-in vergaderen

Net als bij het huren van een vaste kantoorruimte, zijn de prijzen voor het huren van onze vergaderruimte all-in.

Dagdeel:
De kosten voor groepen tot 10 personen zijn € 99,00 per dagdeel.
Voor groepen van meer dan 10 personen betaal je € 153,00 per dagdeel.

Volledige dag:
De kosten voor groepen tot 10 personen zijn € 185,00 per dag.
Voor groepen van meer dan 10 personen betaal je € 263,00 per dag.

Voor die prijs krijgt u:
• Moderne vergaderzaal van ca. 50 m2
• Onbeperkt koffie en thee
• Internet en Wifi
• Flip-over met markers
• Gratis parkeren
Heb je bijzondere wensen of wilt u iets extra’s doen voor uw gasten? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden

Lunchen

Bij hard werken hoort goed eten! Omdat een smakelijke onderbreking tijdens het vergaderen broodnodig is voor de productiviteit (en de gezelligheid), kunt u bij Studio P1 verschillende lunches en warme maaltijden bestellen. Er zijn verschillende groottes in lunchpakketten en warme maaltijden, en zijn er voor alles vegetarische opties. Gemakkelijk een hapje eten? Geef het aan in het contactformulier. Prijzen op aanvraag.

Alle prijzen zijn exclusief 6% of 21% BTW

Reserveren vergaderruimte

  •   Ja
      Nee